drypoint_ac_05Nečistoče, ki se nahajajo v zraku v okolici kompresorja, se vsrkajo in skoncentrirajo med njegovim delovanjem. Te nečistoče so lahko v tekoči obliki (voda , olje), razni hlapi (ogljikov vodik), plini (ogljikov dioksid, žveplov dioksid, vodikov klorid) ter razni trdni delci (prah in ostali delci). Če se ne odstranijo, lahko taki delci povzročijo resno škodo opremi, prav tako slabšo kakovost končnih produktov v proizvodnji.

Beko Technologies adsorbcijski sušilniki so oblikovani, da takšne probleme rešujejo učinkovito in ekonomično. Drypoint AC adsorbcijski sušilci se uporabljajo povsod tam, kjer so zahteve po suhosti in čistosti zraka na zelo visoki ravni. Uporablja se pri strojih, kot so recimo laserji za razrez pločevine, ki potrebujejo visoko kakovosten suh zrak, v medicini, živilski industriji itd.

 

Prednosti Drypoint AC adsorbcijskih sušilnikov

  • enostavna dostopnost do notranjosti
  • vsak Drypoint AC sušilec je serijsko opremljen s pred filtrom in končnim filtrom, na katerih je mogoče spremljati učinkovitost njihovega delovanja s pomočjo diferenčnih manometrov. Pred filter omogoča tudi izločanje
    konenzata z skoraj nično izgubo tlaka
  • filtri imajo veliko površino filtriranja, da zmanjšajo izgubo tlaka na minimum
  • kompakten dizajn zagotavlja, da Drypoint AC zavzema zelo malo prostora
  • vhodni in izhodni priključki so zastavljeni tako, da zagotavljajo kar najbolj enostaven priklop
  • omogoča natančno spremljanje delovanja z vgrajenim zaslonom ter merilniki tlaka

Katalog:

DRYPOINT ACC

DRYPOINT AC 119 – AC 196